Computer

 

Nieuwe PC nodig?
De zoektocht naar een nieuwe computer kan een barre tocht zijn. Vakjargon, technische specificaties en technische vereisten zijn voor menigeen een obstakel. Wilt u snel een keuze kunnen maken, op basis van de juiste argumenten? Wij adviseren u graag. Wij leveren standaard PC’s, voor bedrijven en particulieren, maar ook maatwerk voor speciale wensen. Ook alle mogelijke software, hardware en randapparatuur kunt u bestellen bij Westerman Automatisering. Wij kijken samen naar wat u exact nodig hebt. Én wat u niet nodig hebt, want dat is minstens zo belangrijk. Zo betaalt u nooit teveel.


Reparatie van uw computer
De nachtmerrie van elke computergebruiker: een gecrashte PC. Of een computer die wel heel uitgebreid de tijd neemt om uw opdracht uit te voeren. Westerman Automatisering is uw partner in damage-control. Wij kunnen uw computer opschonen en nieuwe installaties uitvoeren. Hebt u een (automatische) back-up gemaakt? Dan zetten wij deze terug. Zo kunt u weer verder gaan waar u was gebleven.

 
Onderhoud voor een lange levensduur
Wilt u het rampscenario van een slecht werkende computer liever voorkomen? Dan is jaarlijks onderhoud een vereiste. Computers trekken namelijk veel en voortdurend stof aan. Om de werking te verbeteren en de levensduur te verlengen is het dus belangrijk om de computer regelmatig stofvrij te maken. Wij kunnen dit op een veilige manier voor u doen. En wanneer u dat prettig vindt, komen wij gewoon bij u op locatie.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.